Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténer szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Konténer szállítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
1Fuvar

1Fuvar

Társaságunk 1997-ben alakult, teljes egészében magyar tulajdonú cégként. Mindennemű fuvarozási tevékenységet vállalunk, de ezek közül is kiemelkedik a lomtalanítás, a költöztetés és a zsákos sittszállítás, melyek vállalkozásunk fő profilját jelentik. Nagy tapasztalattal szállítunk magánszemélyeknek, cégeknek, és azok ügyfeleinek Budapesten és országszerte is.

A konténerbe zárt internet

A konténerbe zárt internet

Ellátogattunk a Sun Santa Clara-i főhadiszállására, ahol arra keresik a választ, milyen módszerekkel lehet majd hűteni a jövő számítógépeit, meg hogy miként lehet a fogyasztást tovább csökkenteni. Az internet mindenesetre már elfér egy konténerben.

A.S.A

A.S.A

Az A.S.A vállalatai teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatást nyújtanak települések, intézmények, ipari és kereskedelmi létesítmények számára - megtalálva az optimális megoldást a megrendelők egyéni igényeihez, ugyanakkor valamennyi jogszabályi előírást maradéktalanul betartva. Hosszú ideje fennálló üzleti kapcsolataink kölcsönös bizalomra, együttműködésre, megbízhatóságra és minőségre épülnek.

Akont Kft. - hulladékszállítás

Akont Kft. - hulladékszállítás

Az Akont Kft. fő profilja a hulladékgyűjtés-, kezelés és az építési törmelék elszállítása, cégek és magánszemélyek partnereként. Homokot, termőföldet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulékavicsot szállítunk házhoz, többféle szemcseméretben, kisebb és nagyobb mennyiségben! Leendő partnereink rendelkezésére állunk bármely építkezésből, felújításból, lomtalanításból vagy bontásból származó hulladék és sitt elszállításában. Teljes körű kommunális hulladékgyűjtés, és a felújítási és bontási munkákból származó törmelék elszállítása. Cégünk Budapest egész területén hivatalos hulladékszállítási közszolgáltató, és tevékenységét a főváros ellenőrzése alatt végzi. Állandó partnereink közé tartozik a BKV Zrt. és a Volvo Hungária Kft. is.

Avermann Horváth

Avermann Horváth

Préskonténerek: A láncos-emelős, kétkaros felépítménnyel rendelkező szállítójárművek részére lett kifejlesztve cégünk által e tömörítő sorozat. A berendezés könnyen, egyik helyről a másikra mozgatható, ürítéskor csak a tartály kerül elszállításra, az értékesebb prés helyben marad. A berendezéshez 1100 literes edényzet-ürítő is csatlakoztatható. A berendezések hátul-rakodós konténermozgató berendezésekkel szállíthatók. A HTK típusjelű tömörítő berendezés egy közös alvázra szerelt présfejből és a hozzá csatlakoztatott cserélhető tároló tartályból áll.

Avermann-Holvex

Avermann-Holvex

Korszerű, fiatal gépjárműparkunkkal Megrendelőink részére teljes körű, komplex hulladékszállítási és hulladékkezelési szolgáltatást kínálunk. Mind a hagyományos, mind a hulladéktömörítő technológiák teljes körű szolgáltatási tevékenységét elvégezzük legyen az a hulladék szállítása, ártalommentes elhelyezése, vagy újrahasznosítása. Vállalkozások számára kínáljuk fel veszélyes hulladék szállítási tevékenységünket. Jelentős gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező munkatársak adnak segítséget Megrendelőink igényének, lehetőségeinek teljes mértékben megfelelő komplex hulladékgazdálkodási rendszerek kialakításához, folyamatos működtetéséhez. Kiemelten törekszünk az erőteljes szelektív hulladékgyűjtés és az ez alapján keletkező hasznosítható hulladékok értékesítésének folyamatos és hosszú távú biztosítására. A felkínált hulladékkezelő rendszereink zárt, illetéktelenek gyűjtött hulladékhoz való hozzáférését kizáró technológiát biztosítanak Megrendelőink számára.

Bauer Teher

Bauer Teher

Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk!

Baut - konténerszállítás

Baut - konténerszállítás

A Baut Kft. már kilenc éve nyújt megbízható, korrekt segítséget konténeres sitt, szemét illetve folyóáru (sóder, homok, murva, termőföld) szállításban. Ügyfeleink töretlen bizalmának köszönhetően dinamikusan fejlődő cégünk immár tereprendezésben, földmunkákban és házak bontásában is az Ön partnere lehet, korszerű teherautókkal és munkagépekkel. Gyors, pontos munkával, tapasztalt sofőrökkel és precíz elszámolással állunk rendelkezésére.

Bedő Tibor - konténerszállítás

Bedő Tibor - konténerszállítás

Cégemet 1991-ben alapítottam. Fő tevékenységem a konténerszállítás, amely magába foglalja a törmelékszállítást, szemétszállítást is. Nyitott és zárt konténerrel egyaránt rendelkezünk 3-12 m3-ig. Konténerek kézi és gépi rakodását is vállaljuk. A hulladékok elhelyezését kizárólag az engedélyezett lerakóba szállítjuk.

Hirdetés
Bio Pannónia

Bio Pannónia

A Jakob Becker GmbH &o. Kg. kezdeményezésére, magyarországi képviseleteként 1994. november 15-én alakult a Becker-Pannónia Környezetvédelmi Szolgáltató és Hulladékfeldolgozó Kft. Az elmúlt időszakban a tulajdonosi körben változások történtek, ennek eredményeképp a társaság 2005. júliusától magyar tulajdonúvá vált. A tulajdonosváltással egyidőben a cég neve Bio-Pannónia Környezetvédelmi Szolgáltató és Hulladékfeldolgozó Kft.-re módosult. A tulajdonosváltás a cég tevékenységében, működésében zökkenőmentesen történt meg. A tradíció, a szellemi és a műszaki tőke, minőség orientált munkavégzés, a mindig újat kereső és alkotó munka jó lehetőséget biztosít arra, hogy a Bio-Pannónia Kft. valamint a tulajdoni körébe tartozó Dunanett Kft., Beregi Kommunális Kht. és a nagykárolyi székhelyű Bio-Transilvania Kft. az ágazaton belül mindig az élvonalhoz tartozzanak és folyamatosan törekedjenek a legújabb technikák alkalmazására.

Biokom

Biokom

A Biokom Kft. a dél-dunántúli régió hulladékkezelési közszolgáltatójaként a legfontosabb értékeinek a környezet tiszteletét és megóvását, a minőség iránti elkötelezettséget vallja. Mindennapi tevékenységében, kutatásaiban, fejlesztéseiben célul tűzte ki a fenntartható fejlődés elveinek érvényesülését.

Bodó- konténerszállítás

Bodó- konténerszállítás

A hulladékszállítás 5 tonnás Daewoo Avia konténer szállító gépjárművel történik, mely hulladékot szállítása közben hálóval takarunk le az esetleges fa, fém, papír vagy törmelékdarabok lehullásának elkerülése céljából. Konténereink 4 m3-esek, melyeket a megbeszéltek alapján teszünk ki, szedünk be vagy cserélünk. A hulladékkezelés, szelektálás az Asa Magyarország Kft-nél történik.

Budapest konténer

Budapest konténer

Vállalkozásunk azért jött létre, hogy magas színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és - nem utolsó sorban - költséghatékonyan tudja kiszolgálni a lakosság és a gazdálkodó szervezetek hulladékszállítással kapcsolatos igényeit. Ha sittszállítás kell, hívjon minket bátran!

Bútorszállítás, profi költöztetés

Bútorszállítás, profi költöztetés

A költözés sok nyugtalanító komplikációval jár. Pakolás közben ügyelni kell a ház és a felszerelések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten problémát okoz a nagyméretű bútorok szállítása. Az ideális csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó alapvető kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata szakszerű rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó problémáktól.

Cirkont

Cirkont

A Cirkont Zrt. 1992. nyarán alakult magánvállalkozásként, fő tevékenységi köre a köztisztasági szolgáltatáson belül a hulladékgazdálkodás. Alakulásunk óta folyamatosan részt veszünk Miskolc város és 30 környező település mintegy 100 ezer lakos és több száz közület, intézmény kommunális hulladékainak gyűjtésében, illetve ártalmatlanításában.

Computerwaste

Computerwaste

Célunk a folyamatosan növekvő elektronikai hulladékok piacán egy biztonságos és környezetkímélő újrahasznosítási folyamat megszervezése. Szolgáltatásunk keretében a szerződéses partnereinktől folyamatosan megvásároljuk és elszállítjuk a megfelelő gyűjtőhelyre az összegyűjtött Pc- és elektronikai hulladékokat, ahol a legmodernebb környezetbarát eljárással, újrahasznosításra kerülnek. Rugalmas feltételeinkkel igyekszünk az Ön számára is a legmegfelelőbb kondíciókat kialakítani. Kérjen személyre szabott ajánlatot írásban vagy telefonon a megadott elérhetőségeken.

container.hu - Eurobox Hungary Kft.

container.hu - Eurobox Hungary Kft.

A container.hu csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon online ajánlatkérés lehetséges amire gyorsan, rövid időn belül elkészítik a személyre szabott ajánlatokat, valamint a több típusú konténerek széles választéka között válogathatnak az oldalra látogatók. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető található.

Tuti menü