Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténer szállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Cseh - Hodori [2. oldal]
részletek »

Konténer szállítás képes leírás: Cseh - Hodori [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Cseh és Társa

Cseh és Társa

Cégünk a megalakulás óta dinamikus fejlődést mutat mind kapacitásunkat, mind termelő- eszközeinket tekintve. Dolgozói létszámunk közel 100 fő, és műszaki-technikai felszereltségünk jó állapotú, karbantartott, nagyrészt új beszerzésű gépekből áll.

Dc Dunakom

Dc Dunakom

Alapításunk óta fontosnak tartottuk, hogy a város környezetét olyanná tegyük, hogy valamennyi itt élő jól érezze magát, érezze, hogy az épített és a természeti környezet megóvása a célunk. Munkatársaimmal közösen azért dolgozunk, hogy a 2000. évben megfogalmazott elképzeléseink folyamatosan megvalósuljanak. Erre adnak jó alapot az elért városi eredmények, többek között a Virágos Magyarországért versenyen elért első helyezés, és az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén (Entente Florale Europe) kapott ezüst diploma is.

Dunapack

Dunapack

A 2009-es évben jelentősen megváltozott a Dunapack Papír-és Csomagolóanyag Zrt. működése és struktúrája, mely vállalatunk jövőbeni szerkezetének megváltozását is eredményezte. Vállalatunk a Dunapack Zrt. - Magyarország legnagyobb papírlapú csomagolóeszköz gyártója - május végén megszüntette papírgyártói tevékenységét a csepeli telephelyen és a leállítással párhuzamosan június óta a cégcsoport Dunaújvárosban a legkorszerűbb technológiát képviselő, száz százalékban hulladékbázison működő, a leállítottnál háromszor nagyobb kapacitású papírgyárában folytatja termelését. Az új papírgép üzembe helyezése nemcsak az osztrák Prinzhorn cégcsoport legifjabb tagjának számító Hamburger Hungária Kft. életében volt fontos mérföldkő, hanem a Dunapack Zrt. történelmében is. Kezdetét vette az ez idáig papírgyártásáról és csomagolási termékek előállításáról is méltán nemzetközi hírű vállalat profiltisztítása: a papírtermelési tevékenység átadása a cégcsoporton belüli testvérvállalatához, a Hamburger Hungária Kft-hez.

Ecomissio Kft

Ecomissio Kft

Az Ecomissio Kft tisztán magyar tulajdonban lévő társaság, a magyarországi hulladékpiac egyik jelentős szereplője 723 milliós törzstőkével, és 1 milliárd Ft-os éves forgalommal. A társaság központja Tiszaújvárosban, a Tvk-ipartelepen van, magas szintű ipari kultúrájú, kiváló infrastrukturális környezetben.

Emberi koponyák egy salgótarjáni konténerben

Emberi koponyák egy salgótarjáni konténerben

Két régi, több évtizedes koponyát találtak bejelentők Salgótarján belterületén egy konténerben - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Dankóné Nagy Éva hozzátette: az orvosszakértő elsődleges szakvéleménye alapján a csontokon nem tapasztalható idegenkezűségre utaló nyom, elváltozás, ezért a salgótarjáni kapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet.

ETC

ETC

Hulladék feldolgozás (hulladékkezelés, szelektív gyűjtés, szállítás, válogatás, tárolás, préselés, bálázás, aprítás) technológiáinak tervezését, szállítását, telepítését és karbantartását vállaljuk. Forgalmazott és telepített gépi berendezéseink, szállítási rendszereink közül néhány: Husmann hulladékprés, átrakó állomás, Paal bálázógép, bálázóprés, Geesink szemetesautó, Norba kukásautó, konténer, Lindner aprítógép, komposztáló berendezés, válogató, raktár konténer, Acts, Abroller.

Euro Truck Unió

Euro Truck Unió

A Hyva saját gyártású egykaros konténeremelő rendszerei híresek a tartósságról. A konténerszállító felépítmény Domex és Weldox acélból készülnek ami alacsony önsúlyt eredményez. A horgos konténeremelő felépítményeken szériafelszereltség a 4 konténergörgő, ami biztosítja a csendes konténerrakodást a lehető legkisebb kopás mellett. A fő kitolókar 'ertalon' műanyag csapágyazású ami megint csöndesebb és tartósabb mint a versenytársak által használt fémcsapágyazás. Az üzembiztosság alapja a teljesen pneumatikus vezérlés ami az elektro-pneumatikus vezérléssel ellentétben hosszabb élettartamú és alacsony a javítási költsége.

Faragó és Fia

Faragó és Fia

Társaságunk vezetésének alapvető célkitűzése, a települési folyékony hulladékok összegyűjtése, elszállítása és ártalommentes elhelyezése közszolgáltatási tevékenységet és a csatornatisztítási tevékenységet megrendelőink és minden érdekelt fél teljes megelégedésére végezzük. Tevékenységünket bővítettük veszélyes hulladékok gyűjtésével, ártalommentes elhelyezésével, (ezen belül folyékony és szilárd hulladékok) melyet az ország egész területén végzünk.

Farkas-transz

Farkas-transz

A Farkas-transz Szállítási Kft., 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő, speciális feladatra, veszélyes hulladékok belföldi és nemzetközi szállítására szakosodott vállalkozás. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A szilárd és folyékony veszélyes hulladék gyűjtést, szállítást, a Környezetvédelmi Felügyelőség érvényes engedélyével végezzük. Fő célkitűzésünk ezen speciális szakterületen, hogy a hazai és a nemzetközi piacokon is egyaránt a legmagasabb szintű elvárásoknak eleget tegyünk.

Hirdetés
FoReGo

FoReGo

Cégünk nevében a FoReGo egy mozaikszó, a 'Found for Recycling Goals' angol kifejezésből származik, amellyel egyben utalni is szeretnénk arra, hogy cégünk vezetői és munkatársai elkötelezettek az ipari és kommunális hulladékok újrahasznosításában. A FoReGo Kft. elsőrendű és hosszú távú feladatának tekinti a hulladékgazdálkodási rendszerek kifejlesztését és működtetését, minden - a hulladékgazdálkodásban résztvevő partnerünk - érdekeinek figyelembevételével.

Földlabdás vagy konténeres dísznövényt

Földlabdás vagy konténeres dísznövényt

Földlabdásokat tavasszal és ősszel érdemes vásárolni és telepíteni, mivel az áruk kedvezőbb és kellő odafigyeléssel, szakmai ismerettel elültetve megfelelően erednek (a 80-90%-os eredés az elvárható). Ezzel szemben a konténeres növény az év minden (fagymentes) napján ültethető, tehát akkor is, amikor a földlabdások már nem. A konténeresek ára jellemzően magasabb, viszont szinte 100%-os biztonsággal megerednek, ha betartjuk az alapvető ültetési szabályokat.

Hajdúsági Hulladékgazdálkodás

Hajdúsági Hulladékgazdálkodás

Magyarországon elindult Ispa-finanszírozású hulladékgazdálkodási projektek közül a Hajdú-Bihar megyei az, amelyik legelőször megvalósult. A megye északi részét lefedő rendszer tizennégy település hulladékkezelési problémáját hivatott kezelni. A Hajdúböszörmény város határában felépült Hajdúsági Regionális Hulladéklerakó és Kezelő Telep, valamint a rendszerrel együtt érkező öt hulladékgyűjtő jármű a 14 település által alkotott önkormányzati társulás tulajdonába került. A társuláshoz csatlakozott települések által érintett terület mintegy 120000 lakost, kb. 42000 háztartást fed le.

Hang Konténer

Hang Konténer

Vállalkozásom Pécsen 1990-ben indult egy darab Ifa tehergépkocsival és négy darab konténerrel. Azóta több gépkocsival, pótkocsival és több, mint 50 konténerrel, saját telephellyel is rendelkezünk. Mindezt a közel száz, rendszeresen velünk fuvaroztató vállalkozóinknak és partnereinknek köszönhetjük. Vállalkozásomban mindig a rugalmasságot, korrekt árakat és fuvarokkal való tisztességes elszámolást tartom szem előtt. A gyorsabb és átláthatóbb fuvarszervezés érdekében a megrendelők hívásai közvetlen hozzám érkeznek, így minden megrendeléssel kapcsolatosan hozzáértően, rugalmasan és gyorsan tudunk megrendelőink részére rendelkezésre állni. A hulladékszállítást az előírásoknak megfelelően végezzük, rendelkezünk az ehhez szükséges hulladékkezelési engedélyekkel. Környezetünk védelmének érdekében a hulladékok külön válogatását javasoljuk megrendelőink részére, mivel így a környezet terhelése is jelentős mértékben csökkenthető, és az ezzel járó kiadásaikat is mérsékelhetjük. Ezért Megrendelőinknek ajánljuk, illetve a lehetőségekhez képest elvárjuk, hogy az elszállítandó hulladékaikat ne keverjék. A hulladékokat csak az engedéllyel rendelkező hulladék lerakókban helyezzük el.

Ház raklapokból és konténerekből

Ház raklapokból és konténerekből

Az Infiniski iroda célja, hogy a lehető legolcsóbban és leggyorsabban felépíthető lakóházakat hozza létre, amelyekben megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszereket alkalmaznak. Legújabb művük, a Manifesto House a kereskedelemben használatos raklapokból és konténerekből épült, és mindezeknek a kívánalmaknak tökéletesen megfelel.

Hepitrans - konténerszállítás

Hepitrans - konténerszállítás

Konténer rendelést vagy tereprendezés igényt adhat fel egy egyszerű űrlap kitöltésével a rendelés menü alatt. Árajánlat kérését megadhatja a kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével is. Vállalkozóknak és állandó partnereinknek nagyobb mennyiség rendelése esetén további kedvezményeket adunk. Természetesen a lent megjelölt körzeteken kívül is szállítunk konténert. Ha kérdése van hívja ügyfélszolgálatunkat.

Hermesz 92

Hermesz 92

1992 -ben társaságunk családi vállalkozásként alakult. Feltett szándékunk volt a fokozatos növekedés, amelyet az évenként képződött nyereségnek a vállalkozásba való visszaforgatásával kívántunk elérni. Elmúlt tíz év azt bizonyította, hogy fáradozásaink nem voltak hiába valóak, hiszen mára a családi vállalkozásunk közép méretű vállalkozássá nőtte ki magát. Az általunk foglalkoztatottak létszáma elérte a tizenöt főt, árbevételünk megtízszereződött, a teherautóink és munkagépeink száma elérte a tizennégyet.

Hodori-Trade

Hodori-Trade

Cégünk a konténerben szelektálva vállalja a hulladék szállítását Budapest valamennyi kerületében és vonzáskörzetében. Konténeres építőanyag (sóder, homok, murva, kavics, termőföld, kész beton) kiszállítását is vállaljuk.

Tuti menü