Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Budapest képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Budapest - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 22 db
Akont Kft. - hulladékszállítás

Akont Kft. - hulladékszállítás

Az Akont Kft. fő profilja a hulladékgyűjtés-, kezelés és az építési törmelék elszállítása, cégek és magánszemélyek partnereként. Homokot, termőföldet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulékavicsot szállítunk házhoz, többféle szemcseméretben, kisebb és nagyobb mennyiségben! Leendő partnereink rendelkezésére állunk bármely építkezésből, felújításból, lomtalanításból vagy bontásból származó hulladék és sitt elszállításában. Teljes körű kommunális hulladékgyűjtés, és a felújítási és bontási munkákból származó törmelék elszállítása. Cégünk Budapest egész területén hivatalos hulladékszállítási közszolgáltató, és tevékenységét a főváros ellenőrzése alatt végzi. Állandó partnereink közé tartozik a BKV Zrt. és a Volvo Hungária Kft. is.

Budapest konténer

Budapest konténer

Vállalkozásunk azért jött létre, hogy magas színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és - nem utolsó sorban - költséghatékonyan tudja kiszolgálni a lakosság és a gazdálkodó szervezetek hulladékszállítással kapcsolatos igényeit. Ha sittszállítás kell, hívjon minket bátran!

Faragó és Fia

Faragó és Fia

Társaságunk vezetésének alapvető célkitűzése, a települési folyékony hulladékok összegyűjtése, elszállítása és ártalommentes elhelyezése közszolgáltatási tevékenységet és a csatornatisztítási tevékenységet megrendelőink és minden érdekelt fél teljes megelégedésére végezzük. Tevékenységünket bővítettük veszélyes hulladékok gyűjtésével, ártalommentes elhelyezésével, (ezen belül folyékony és szilárd hulladékok) melyet az ország egész területén végzünk.

Hermesz 92

Hermesz 92

1992 -ben társaságunk családi vállalkozásként alakult. Feltett szándékunk volt a fokozatos növekedés, amelyet az évenként képződött nyereségnek a vállalkozásba való visszaforgatásával kívántunk elérni. Elmúlt tíz év azt bizonyította, hogy fáradozásaink nem voltak hiába valóak, hiszen mára a családi vállalkozásunk közép méretű vállalkozássá nőtte ki magát. Az általunk foglalkoztatottak létszáma elérte a tizenöt főt, árbevételünk megtízszereződött, a teherautóink és munkagépeink száma elérte a tizennégyet.

Hodori-Trade

Hodori-Trade

Cégünk a konténerben szelektálva vállalja a hulladék szállítását Budapest valamennyi kerületében és vonzáskörzetében. Konténeres építőanyag (sóder, homok, murva, kavics, termőföld, kész beton) kiszállítását is vállaljuk.

Konténer - Centrum Konténer

Konténer - Centrum Konténer

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll.

Konténer Budapest

Konténer Budapest

Konténer rendelés Budapest bármelyik kerületébe különböző árakon a szállítmányozás során megtett út hosszától függően. Ha szeretne Ön is konténert rendelni tőlünk akkor látogasson el honlapunkra, és kérjen ajánlatot. Konténer rendelésen túl természetesen különböző gépi földmunkákat is vállalunk, legyen az tereprendezés, sitt szállítás, vagy épületbontás.

Konténer szállítással

Konténer szállítással

Szabvány 20 lábas és nem szabvány irodakonténer, raktár konténer szállítás, fuvarozás, daruzás Budapesten és vidéken egyaránt a legkiválóbb módon. A kisebb súlyú konténer szállítás esetén egy Mercedes tehergépkocsit használunk, amelynek Bp. területén belül, éves behajtási engedélye van a 3,5 t övezetbe is. A nagyobb daruval rendelkező MAN típusú tgk.-val, a problémásabb konténer szállítás is megoldható.

Konténeres Szállítás - Merkon Kft.

Konténeres Szállítás - Merkon Kft.

Konténeres sittszállítás Budapesten és Pest megyében Konténeres sittszállítással (építési és bontási hulladékok) és begyűjtéssel foglakozó vállalkozásunk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Építési- és bontási hulladékok begyűjtése és szállítása Sitt-, föld-, homok-, sóder-, termőföldszállítás Gépi rakodás Bontások és földmunkák végzése Tevékenységünket Budapesten és annak vonzáskörzetében jelenleg 20 darab tehergépjárművel és 250 darab (4, 8, 10, 12, 15, 30 m3-es, valamint 36 m3-es multiliftes) hulladékgyűjtő edényzettel végezzük, melyeket igény szerint térítésmentesen bocsátunk megrendelőink rendelkezésére.

Hirdetés
Költöztetés - Severtius.

Költöztetés - Severtius.

Költöztetés, raktározás és még lomtalanítás is. Ezeket mind egytől egyig vállalja a Severtius cég. Költöznél, de van egy csomó olyan bútor, amelyektől szeretnél megszabadulni? Hívd a Severtius céget, hogy a költöztetés mellett a lomtalanítást is letudhasd. A Severtius cég egy rendkívvül megbízható költöztető cég, amelyet számos volt ügyfél is alátámaszt, valamint köszönő levelek sokasága is mutatja, hogy a cég ott van a toppon szakmailag. Sokan mondják, hogy egy nagyszerűen együttműködő csapatról van szó.

Loacker Hulladékhasznosító

Loacker Hulladékhasznosító

A Loacker Hulladékhasznosító Kft. 1993-ban alakult (Loacker Recyclig Kft. néven), 100%-ban az osztrák Loacker Recycling GmbH tulajdona. Jelenleg három telephelyünk van Magyarországon. Cégünk tevékenységének súlypontja a különböző gyártási cégeknél végzett teljes körű hulladékgazdálkodás. A 'Loacker csoport'-ot alkotó anyacég és testvérvállalatai sok évtizedes Eu tapasztalatokkal rendelkező, elismert nemzetközi céghálózat.

M-Ferro - konténerszállítás

M-Ferro - konténerszállítás

Az M-Ferro Kft. 2005-ben alakult, színesfém és vashulladék kereskedelemmel, épületek, gépek, gyártósorok bontásával foglalkozik. A bontás magába foglalja a munka jellegéhez igazodó szakszerű szétszerelést, az anyag szállítását, igény szerint a területtakarítását. Pl.: társaságunk végezte a Pesterzsébeti Papírgyár hengersorának szétszerelését, konzerválását, leltározását és konténerbe történő berakodását.

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

Költözés külföldre? A költöztető cégek többségének ez ingatag talaj, hiszen kevesen rendelkeznek olyan sok éves tapasztalattal a nemzetközi költöztetés területén, mint mi. Úgy gondoljuk, hogy ebben mi vagyunk a legjobbak. Válassza a profikat, lehúzás nélkül, korrekt árakon. Nemzetközi költöztetés - költöztetés külföldre.

PenkeKonténer

PenkeKonténer

A PenkeKonténer mindenre megoldást kínál egy helyen! Egyre nagyobb szerepet kap az építőipar, hiszen a házépítés, felújítás, épületbontás ma már szinte mindennapos tevékenységnek számít. A földmunkák, egyéb építőipari tevékenységek, valamint a különféle szállítási munkák kifogástalan elvégzése megfelelő eszközöket és nagy tapasztalatot kíván. Sok magánember és cég nem rendelkezik a szükséges gépekkel a különféle feladatok ellátásához. Azért hoztuk létre a PenkeKonténert, hogy Önnek ne kelljen több céget megbíznia a különféle építőipari munkálatok elvégzésével, hanem mindent megkapjon egy helyen. Cégünk olcsón és hatékonyan dolgozik, megrendelőink megelégedésére.

Picurkonténer - Konténeres szállítás Budapesten és vonzáskörzetében

Picurkonténer - Konténeres szállítás Budapesten és vonzáskörzetében

Budapest egész területén és vonzáskörzetében vállaljuk sitt, lom, hulladék, építési- és bontási törmelék, valamint föld elszállítását magas színvonalon, határidőn belül. Versenyképes áron, precíz, pontos munkával. 1992 óta foglalkozunk konténeres szállítással. Megrendeléseit néhány órán belül, de legfeljebb 24 órán belül teljesítjük. Előzetes megbeszélés alapján szombaton és vasárnap is. Belvárosba is rendelhető, kis autóval dolgozunk. Gondoskodunk a hulladék megfelelő helyre történő szállításáról, hiszen napjaink igen fontos tényezője a környezettudatosság! Időszakos kedvezmények, korrekt árak! Nagyobb megrendelés esetén egyedi árképzés.

Saubermacher

Saubermacher

A Saubermacher-csoport több évtizedes múltra visszatekintő szereplője a közép-európai hulladékgazdálkodási piacnak. Dinamikus fejlődése révén ma már kilenc országban több mint 40 érdekeltséggel rendelkezik és nyújt környezetbarát szolgáltatásokat. Az 1991-ben alapított Saubermacher-Magyarország Kft. fogja össze a magyarországi cégcsoportot. A tizenegy vállalat telephelyei révén az ország legtöbb régióját lefedi és széles szolgáltatási palettát kínál.

Silver DGY

Silver DGY

Cégünk az alapítás óta, termelését évről évre növelve, mindig eredményesen dolgozott folyamatosan figyelembe véve ügyfelei igényeit. Az általunk vállalt határidők pontos betartásával, a piac által elfogadott áron, minőségi munkavégzéssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Tuti menü