Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Budapest képes leírás: Sittszállítás - ZollerBau [2. oldal]
részletek »

Konténerszállítás - Budapest: Sittszállítás - ZollerBau [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 22 db
Sittszállítás

Sittszállítás

Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom!

Szervíz Trans

Szervíz Trans

A Szerviz Trans Kft. 2003. május 1-jén alakult két egyéni vállalkozásból, amelyek már a 80'-as évek eleje óta sikeresen működtek. Cégünk konténeres sitt szállítással és autójavítással foglalkozik. Jelenleg 6 konténerszállító teherautóval, egy konténerszállító pótkocsival és közel 100 konténerrel, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt szervizműhelyünkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár szombati napokon is. Az utóbbi évek dinamikus fejlődésének és a nagy beruházásoknak köszönhetően cégünk egyre korszerűbb eszközökkel igyekszik lépést tartani a növekvő igényekkel és megpróbálja a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani ügyfelei számára.

Szi-Szi Trans

Szi-Szi Trans

Jelenleg fő tevékenységünk a konténer szállítás, sittszállítás. Egyszerűbb lakossági lomtalanítástól kezdve lakásfelújításhoz, építkezéshez biztosítunk különböző méretű konténereket, igény szerint rakodókkal együtt. Számunkra partnereink elégedettsége a legfontosabb, ezért rendkívüli módon törekszünk a megbízható, pontos munkára, illetve a rugalmasságra. Igény szerint beszerezzük a kért anyagot (termőföld, homok, sóder), segítséget nyújtunk felhasználásukhoz, forgalmasabb, belvárosi utcákban akár több rakodóval állunk rendelkezésére, autónk megvárja, amíg a konténer megtelik, így annak nem kell napokon keresztül az utcán maradnia.

Szűcs Fuvar

Szűcs Fuvar

Képzett szakembereink és sok éves tapasztalatunk segítségével fejlesztjük törmelék szállítás, sittszállítás szolgáltatásainkat, technológiáinkat és gépparkunkat, hogy fenntartható hulladékgazdálkodást folytathassunk. Konténeres sittszállítás során mindent megteszünk a környezettudatosság erősítéséért, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy Földünk sorsa és saját jövőnk, gyermekeink életminősége a mi kezünkben van.

ZollerBau - konténerszállítás

ZollerBau - konténerszállítás

Vállalkozásunk 1992-ben alakult, mint Zoller Károly egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben Zollerbau-Trans néven kft-vé alakult, és a mai napig is ebben a formában működik. Tevékenységünk eredményességének köszönhetően a növekvő piaci igényekhez igazodva mára a legkorszerűbb gépekből, illetve tehergépkocsikból álló gépjárműparkot sikerült létrehozni. A folyamatosan karbantartott és fejlesztett állóeszközökkel lehetőségünk van megrendelőink legmagasabb szintű - akár egyedi - igényeinek gyors, precíz, szakszerű kielégítésére. Minden vevői megkeresésre igyekszünk a leghatékonyabb megoldást megtalálni, folyamatosan törekszünk a megbízható és minőségi munkavégzésre.

Tuti menü