Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Hírek képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Hírek - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Hírek
Keresés
Találatok száma - 12 db
A konténerbe zárt internet

A konténerbe zárt internet

Ellátogattunk a Sun Santa Clara-i főhadiszállására, ahol arra keresik a választ, milyen módszerekkel lehet majd hűteni a jövő számítógépeit, meg hogy miként lehet a fogyasztást tovább csökkenteni. Az internet mindenesetre már elfér egy konténerben.

Emberi koponyák egy salgótarjáni konténerben

Emberi koponyák egy salgótarjáni konténerben

Két régi, több évtizedes koponyát találtak bejelentők Salgótarján belterületén egy konténerben - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Dankóné Nagy Éva hozzátette: az orvosszakértő elsődleges szakvéleménye alapján a csontokon nem tapasztalható idegenkezűségre utaló nyom, elváltozás, ezért a salgótarjáni kapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet.

Földlabdás vagy konténeres dísznövényt

Földlabdás vagy konténeres dísznövényt

Földlabdásokat tavasszal és ősszel érdemes vásárolni és telepíteni, mivel az áruk kedvezőbb és kellő odafigyeléssel, szakmai ismerettel elültetve megfelelően erednek (a 80-90%-os eredés az elvárható). Ezzel szemben a konténeres növény az év minden (fagymentes) napján ültethető, tehát akkor is, amikor a földlabdások már nem. A konténeresek ára jellemzően magasabb, viszont szinte 100%-os biztonsággal megerednek, ha betartjuk az alapvető ültetési szabályokat.

Ház raklapokból és konténerekből

Ház raklapokból és konténerekből

Az Infiniski iroda célja, hogy a lehető legolcsóbban és leggyorsabban felépíthető lakóházakat hozza létre, amelyekben megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszereket alkalmaznak. Legújabb művük, a Manifesto House a kereskedelemben használatos raklapokból és konténerekből épült, és mindezeknek a kívánalmaknak tökéletesen megfelel.

Kevesebb hulladékból több hasznosult

Kevesebb hulladékból több hasznosult

Kevesebb hulladékból több hasznosult - Az újrahasznosítással mindenki nyer! - Uniós támogatással indítja útnak eddigi legnagyobb környezetvédelmi kampányát az Öko-Pannon a v.a.m Design-ban. A lakossági szelektív hulladékgyűjtés eredményeinek országos szintű növelésében kiemelt szerepe van a környezetvédelmi szemléletformálásnak. Ezt a tényt támasztják alá az Öko-Pannon Nonprofit Kft., a szelektív hulladékgyűjtést és újrahasznosítást országos szinten koordináló szervezet adatai is.

költözés

költözés

Ha költözik, és megbízható költöztető céget keres, tájékozódjon weblapunkon, ahol a szállítási és fuvarozási lehetőségekről, ajánlatokról, és a professzionális költöztetésről olvashat. Weblapunkon megtalálhatja többek között azokat a fontosabb információkat, melyek jól jöhetnek költözéskor. A legfontosabb teendőkről, többek között az előkészületekkel kapcsolatban is tájékozódhat. A fuvarozási és szállítási megbízás szabályairól is elsődlegesek ilyenkor. Ha a legjobb és legmegbízhatóbb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol fellelheti mindezt egy helyen! Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a precizitás a megbízhatósággal találkozik. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve. Amennyiben tájékozódni szeretne a költöztetésről és lehetséges megoldásaikról, az díjakról, és a fuvarozás egyéb részleteiről is szerezhet információkat.

Lakókonténerekbe költöztetik a tatabányai hajléktalanok

Lakókonténerekbe költöztetik a tatabányai hajléktalanok

Lakókonténereket állítana fel a hajléktalanok számára Tatabányán az Utcai Szociális Segítők Egyesülete - közölte a szervezet programkoordinátora kedden. Az országban egyedülálló elképzelésre az egyesület 11 millió forintot nyert pályázaton, jelenleg az önkormányzattal egyeztet a 14 fő befogadására alkalmas hat konténer telepítési helyéről - mondta Lőrincz Norbert.

Médiaközpont konténerben

Médiaközpont konténerben

Mervin Jarman jamaikai aktivista igyekszik ötvözni a helyi hagyományokat a szabad szoftverekkel. A szakember médiaközponttá alakította át a konténerét és segítségével a jamaikai emberek megismerhetik az internet varázslatos, de olykor veszélyes világát.

Olcsó ház leselejtezett konténerekből

Olcsó ház leselejtezett konténerekből

Egy francia építész házaspár leselejtezett konténerekből építette meg saját házát. A Marseille-i kikötőnél álló épület nemcsak nagyon olcsó volt, hanem meglepően tágas és trendi is. Claire Helene Drouin és Jean Marie Sanchez 15 leselejtezett, hulladéknak számító konténerből készítette a modern házat, amelyről elkészülte után már senki nem gondolná, hogy ócskavasból készült a váza.

Hirdetés
Portugál tanév konténerekben

Portugál tanév konténerekben

A portugál Expresso híre: 45 ezer középiskolás konténerben kezdi a tanévet. A Diário de Notícias közölte az Oecd figyelmeztető felmérését: a portugál kormánynak többet kell törődnie a fiatalok nevelésével. A spanyol El Mundo európai uniós rovata megírta, mit várnak az európai szocialisták a portugál Durao Barrosótól második ciklusának megszavazásáért. A venezuelai El Universal bombahíre: műszaki hibák miatt az ország kénytelen néhány tartályhajónyi benzint importálni.

Radioaktív hulladék érkezett

Radioaktív hulladék érkezett

Az olaszországi rendeltetésű áru (granulátumba préselt fűtőanyagot) radioaktivitásának szintje az első mérések szerint 2,5-szerese volt a normális szintnek. A későbbi, Udinében elvégzett laboratóriumi vizsgálat megállapította, hogy a granulátumban található cézium-137 izotóp sugárzása eléri a kilogrammonkénti 200 becquerelt, ami messze meghaladja a megengedett határértéket. A vámhivatal közleményében rámutatott, hogy a háztartási kazánok fűtésére szánt anyag égéstermékében a radioaktív anyag koncentrációja csaknem százszorosa a pelletének.

Vagyon a hulladékból

Vagyon a hulladékból

Bene Loránd nemcsak begyűjti, hanem szétszedi és válogatja, majd újrahasznosításra eladja a tonnaszám begyűjtött elektronikai hulladékot. A cég nem csak elad új és használt számítástechnikai felszereléseket, hanem számítógépek szervizelését is vállalja. A család így már évek óta alkalmazza a nyugaton bevált módszert, hogy termékeikre árengedményt adnak, ha vásárló egy használt gépet szolgáltat be.

Tuti menü