Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Hulladék fogadás képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Hulladék fogadás - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Hulladék fogadás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ecomissio Kft

Ecomissio Kft

Az Ecomissio Kft tisztán magyar tulajdonban lévő társaság, a magyarországi hulladékpiac egyik jelentős szereplője 723 milliós törzstőkével, és 1 milliárd Ft-os éves forgalommal. A társaság központja Tiszaújvárosban, a Tvk-ipartelepen van, magas szintű ipari kultúrájú, kiváló infrastrukturális környezetben.

FoReGo

FoReGo

Cégünk nevében a FoReGo egy mozaikszó, a 'Found for Recycling Goals' angol kifejezésből származik, amellyel egyben utalni is szeretnénk arra, hogy cégünk vezetői és munkatársai elkötelezettek az ipari és kommunális hulladékok újrahasznosításában. A FoReGo Kft. elsőrendű és hosszú távú feladatának tekinti a hulladékgazdálkodási rendszerek kifejlesztését és működtetését, minden - a hulladékgazdálkodásban résztvevő partnerünk - érdekeinek figyelembevételével.

Hulladék feldolgozó

Hulladék feldolgozó

Lezárult az építési-bontási hulladékokat feldolgozó telep létrehozására indított - az Európai Unió által is finanszírozott - projekt. A telepet lakossági fórum keretében mutatják be az érdeklődőknek. A hulladékot feldolgozó gépsor, habár alapvetően állandó telephelyet jelöltek ki számára, a kialakításából adódóan könnyen kitelepíthető bármilyen helyszínre. Ez a tény megkönnyíti a hulladék feldolgozását abban az esetben, amikor az építési-bontási hulladék szállítása nagyon költséges, vagy egyéb okokból nem megoldható.

Hulladéklerakó Kaposvár

Hulladéklerakó Kaposvár

Az építési és bontási tevékenységből származó hulladékok ártalmatlanítása Kaposváron és térségében már évek óta megoldatlan. 2004-ben Kaposvár pályázatot nyújtott be, sikerrel. A beruházás bruttó összege 472 millió. A projekt költsége 95%-os részben Eu-s pályázati támogatással és 5%-os önerő biztosításával valósul meg. A megvalósuló rendszer valamennyi építési és bontási hulladékfajtát képes feldolgozni, majd ebből az építési piac által megkövetelt minőségű építőanyagot előállítani. A hulladékot a kaposvári, Nádasdi utcában kialakított telephelyre (a kommunális hulladéklerakó után) kell szállítani, az itt felállított gépsor viszont nagyobb volumenű bontás esetén annak helyszínére is telepíthető.

Kukamosás

Kukamosás

Cégünk környezetünk igényeit figyelembe véve végzi tevékenységét, a kukamosást, szemétledobó csövek és tároló helyiségek tisztítását, fertőtlenítését. Mint azt mindenki tapasztalja, sajnos a minket körülvevő, mindennapos életünk folyamán keletkező hulladék kezelése és elhelyezése egyre nagyobb problémát okoz. A hulladéktároló helységek, szemétledobó csövek és szemétgyűjtő edények nagyon sok fertőzésnek és baktériumnak adnak otthont, nem beszélve a kellemetlen szagokról és látványról. Cégünk ennek a problémának a megoldására kínál lehetőséget egy korszerű kukamosási technológiával.

Ózdi Hulladékgazdálkodási Kft.

Ózdi Hulladékgazdálkodási Kft.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye jövőjének alakulásában nagy szerepe lesz annak, hogyan oldja meg a régió a környezetvédelem feladatait. Tud-e a hulladékgazdálkodással, a veszélyes hulladékok kezelésével kapcsolatban alternatívákat felvázolni? Erre a problémahalmazra kínál megoldást a Cirkont cégcsoport - s annak tagjaként az Óhg -, amely a megye legkorszerűbb technológiájú szolgáltatásait valósítja meg tevékenységével. Társaságaink elkötelezték magukat szűkebb és tágabb környezetünk megóvására: ezért tevékenykedünk mindennapi munkánkban, ezt mutatjuk be cégcsoportunk internetes oldalain.

P.M.R. Kft. - hulladék újrahasznosítás

P.M.R. Kft. - hulladék újrahasznosítás

A PMR Kft. fő tevékenysége a hasznosítható hulladékok (papír, műanyag, és fém hulladékok) begyűjtése, szállítása, feldolgozása, újrahasznosítása. Egyéb szolgáltatások: nyomdai és egyéb haszonpapír előállítás, kereskedelem; papírtermék gyártás; irat megsemmisítés. Aktuális átvételi áraink megtalálhatóak a weboldalunkon. Tevékenységünket a meghatározott szakhatósági engedélyekkel felhatalmazva végezzük. A partner cégeinknek segítünk teljesíteni a hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi jogszabályokban előírt kötelezettségeiket, hogy ezzel elkerülhessék a hulladékgazdálkodási bírságokat. Cégünk elkötelezett a környezetvédelem jogi és egyéb előírásainak., célunk a szennyezések megelőzése, környezeti teljesítményünk folyamatos javítása. Ezt bizonyítja az is, hogy az évek során sok beruházás, fejlesztés valósult meg vállalatunknál. Támogatjuk a közösségi hulladék újrahasznosítást is, például minden évben meghirdetjük az iskolai papírgyűjtést, ahol a legjobb iskolákat díjazzuk. További információért látogasson el weboldalunkra!

Szegedi Környezetgazdálkodás

Szegedi Környezetgazdálkodás

Általános szabályok: -A telepen csak a jelzőlámpák figyelembevételével lehet közlekedni! -A telep egész területén tilos a guberálás! -A számítógéptoronyba csak az oda beosztott személyek léphetnek be! -A beléptető személyzettel csak az elhúzható oldalablakon lehet kommunikálni! -A hulladéklerakó területén idegen járművek nem várakozhatnak, kivéve a kijelölt parkolóhelyen. -A szociális épületbe idegeneknek belépni tilos, ott csak a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. dolgozói tartózkodhatnak! -A telep egész területére veszélyes hulladékot behozni szigorúan tilos! -Ha a telepre a beléptető személyzet félrevezetése révén kerül veszélyes hulladék, akkor az, bűncselekménynek minősül. Beazonosítható veszélyes anyag esetén (ha egyértelműen kiderül ki a partner), úgy a kialakult környezeti veszélyeztetés elhárításáért anyagilag és erkölcsileg egyaránt a beszállító a felelős.

Tolnay

Tolnay

Cégünk 1989 óta foglalkozik újrahasznosítható vashulladékok begyűjtésével, feldolgozásával és fémhulladékok kis és nagykereskedelmével. Felelős környezetvédelmi vállalatként éves szinten több ezer tonna vas- és fém hulladékot juttatunk el elsődleges felhasználói forrásokhoz, hangsúlyozva az ismételt felhasználás jelentőségét. Folyamatos beruházások mellett 1995-ben 5200m2-es pátyi iparterületünkön tovább bővítettük tevékenységi köreinket és a hulladékgazdálkodás mellett mára széles körben értékesítünk vas és acéltermékeket is. (betonacél, síkháló, zártszelvény, kör-, lapos-, négyzet,- szög acélok, lemezek I, U gerendák).

Hirdetés
Zsákos sittszállítás

Zsákos sittszállítás

Nem kell területfoglalási engedély. Ezzel nem csak pénzt, de időt és utánajárást is megtakarít - a parkolási díjat pedig mi fizetjük! Nem kell Önnek sittet hordania - a hulladékot mi rakodjuk Ön helyett. A munka nehezét mi végezzük, így nem csak kényelmesebb, de gyorsabb is a munkavégzés.

Tuti menü