Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Hulladék képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Hulladék - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Hulladék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Computerwaste

Computerwaste

Célunk a folyamatosan növekvő elektronikai hulladékok piacán egy biztonságos és környezetkímélő újrahasznosítási folyamat megszervezése. Szolgáltatásunk keretében a szerződéses partnereinktől folyamatosan megvásároljuk és elszállítjuk a megfelelő gyűjtőhelyre az összegyűjtött Pc- és elektronikai hulladékokat, ahol a legmodernebb környezetbarát eljárással, újrahasznosításra kerülnek. Rugalmas feltételeinkkel igyekszünk az Ön számára is a legmegfelelőbb kondíciókat kialakítani. Kérjen személyre szabott ajánlatot írásban vagy telefonon a megadott elérhetőségeken.

Hulladékszállítás engedélyeztetése

Hulladékszállítás engedélyeztetése

A Sövit Környezetvédelmi Kft. vállalja Magyarország egész területén környezetvédelmi engedélykérelmek (egységes környezethasználati engedély - IPPC, hulladékkezelési engedély, vízjogi engedély, stb.) elkészítését, bevallások összeállítását, környezetvédelmi mérések kivitelezését, valamint teljeskörű környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátását.

Komposztálható hulladék

Komposztálható hulladék

A komposztáláshoz sok tényező játszik fontos szerepet (a levegő, a nitrogén, a nedvesség, a meleg, a baktériumflóra, stb.). A kert lehetőleg árnyékos részén lazítsuk fel a talajt egy ásónyomnyira, majd laza szálas hulladékot (faforgács, szalma) tegyünk rá. Erre kerülhetnek vegyesen a komposztálható szerves hulladékok rétegenként földdel és oltóanyaggal keverve.

Konténeres sitt szállítás Boboco Kft

Konténeres sitt szállítás Boboco Kft

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Szelektív gyűjtésről

Szelektív gyűjtésről

A hazai hulladékhelyzet egyre aggasztóbbá válik. Óriási mennyiségű szemét keletkezik nap, mint nap; hatalmas iramban használjuk el - fontos és kevésbé fontos célokra - bolygónk véges nyersanyagkészleteit és energiahordozóit; ráadásul a fogyasztói társadalom örökös vásárlási, felhalmozási és birtoklási vágyának köszönhetően ez a tendencia inkább növekvő, mint csökkenő irányt mutat. A megoldás része lehet a szelektív hulladékgyűjtés bevezetése az iskola keretein belül.

Színesfém

Színesfém

Cégünk tevékenységét szeretnénk interaktív módon is bemutatni, hogy szolgáltatásainkat minél szélesebb közönség egyszerűen megismerhesse. Remélem minden lényeges információt megtalál, továbbá élérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére. A bal oldalon található gombokon kattintva tekintheti meg tájékoztató oldalainkat.

Tuti menü