Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Hulladékszállítás képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Hulladékszállítás - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Hulladékszállítás
Keresés
Találatok száma - 7 db
1Fuvar

1Fuvar

Társaságunk 1997-ben alakult, teljes egészében magyar tulajdonú cégként. Mindennemű fuvarozási tevékenységet vállalunk, de ezek közül is kiemelkedik a lomtalanítás, a költöztetés és a zsákos sittszállítás, melyek vállalkozásunk fő profilját jelentik. Nagy tapasztalattal szállítunk magánszemélyeknek, cégeknek, és azok ügyfeleinek Budapesten és országszerte is.

A.S.A

A.S.A

Az A.S.A vállalatai teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatást nyújtanak települések, intézmények, ipari és kereskedelmi létesítmények számára - megtalálva az optimális megoldást a megrendelők egyéni igényeihez, ugyanakkor valamennyi jogszabályi előírást maradéktalanul betartva. Hosszú ideje fennálló üzleti kapcsolataink kölcsönös bizalomra, együttműködésre, megbízhatóságra és minőségre épülnek.

Bauer Teher

Bauer Teher

Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk!

Bio Pannónia

Bio Pannónia

A Jakob Becker GmbH &o. Kg. kezdeményezésére, magyarországi képviseleteként 1994. november 15-én alakult a Becker-Pannónia Környezetvédelmi Szolgáltató és Hulladékfeldolgozó Kft. Az elmúlt időszakban a tulajdonosi körben változások történtek, ennek eredményeképp a társaság 2005. júliusától magyar tulajdonúvá vált. A tulajdonosváltással egyidőben a cég neve Bio-Pannónia Környezetvédelmi Szolgáltató és Hulladékfeldolgozó Kft.-re módosult. A tulajdonosváltás a cég tevékenységében, működésében zökkenőmentesen történt meg. A tradíció, a szellemi és a műszaki tőke, minőség orientált munkavégzés, a mindig újat kereső és alkotó munka jó lehetőséget biztosít arra, hogy a Bio-Pannónia Kft. valamint a tulajdoni körébe tartozó Dunanett Kft., Beregi Kommunális Kht. és a nagykárolyi székhelyű Bio-Transilvania Kft. az ágazaton belül mindig az élvonalhoz tartozzanak és folyamatosan törekedjenek a legújabb technikák alkalmazására.

Cirkont

Cirkont

A Cirkont Zrt. 1992. nyarán alakult magánvállalkozásként, fő tevékenységi köre a köztisztasági szolgáltatáson belül a hulladékgazdálkodás. Alakulásunk óta folyamatosan részt veszünk Miskolc város és 30 környező település mintegy 100 ezer lakos és több száz közület, intézmény kommunális hulladékainak gyűjtésében, illetve ártalmatlanításában.

Dunapack

Dunapack

A 2009-es évben jelentősen megváltozott a Dunapack Papír-és Csomagolóanyag Zrt. működése és struktúrája, mely vállalatunk jövőbeni szerkezetének megváltozását is eredményezte. Vállalatunk a Dunapack Zrt. - Magyarország legnagyobb papírlapú csomagolóeszköz gyártója - május végén megszüntette papírgyártói tevékenységét a csepeli telephelyen és a leállítással párhuzamosan június óta a cégcsoport Dunaújvárosban a legkorszerűbb technológiát képviselő, száz százalékban hulladékbázison működő, a leállítottnál háromszor nagyobb kapacitású papírgyárában folytatja termelését. Az új papírgép üzembe helyezése nemcsak az osztrák Prinzhorn cégcsoport legifjabb tagjának számító Hamburger Hungária Kft. életében volt fontos mérföldkő, hanem a Dunapack Zrt. történelmében is. Kezdetét vette az ez idáig papírgyártásáról és csomagolási termékek előállításáról is méltán nemzetközi hírű vállalat profiltisztítása: a papírtermelési tevékenység átadása a cégcsoporton belüli testvérvállalatához, a Hamburger Hungária Kft-hez.

Moving Service

Moving Service

Szolgáltatásaink: Belföldi és nemzetközi lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás. Lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás és raktározás. Ingyenes felmérés, szaktanácsadá. Csomagolási segédeszközök biztosítása.(dobozok, ragasztó szalag, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír) Teljes vagy részleges be és kicsomagolás (Full service) Bútorszerelés, lapra szerelt új iroda és lakás bútorok összeszerelése. Lakberendezési tárgyak le és felszerelése. (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kisszekrények szerelése akár betonfalra is!) Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása

Tuti menü