Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Konténerek gyártása képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Konténerek gyártása - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Konténerek gyártása
Keresés
Találatok száma - 6 db
Avermann Horváth

Avermann Horváth

Préskonténerek: A láncos-emelős, kétkaros felépítménnyel rendelkező szállítójárművek részére lett kifejlesztve cégünk által e tömörítő sorozat. A berendezés könnyen, egyik helyről a másikra mozgatható, ürítéskor csak a tartály kerül elszállításra, az értékesebb prés helyben marad. A berendezéshez 1100 literes edényzet-ürítő is csatlakoztatható. A berendezések hátul-rakodós konténermozgató berendezésekkel szállíthatók. A HTK típusjelű tömörítő berendezés egy közös alvázra szerelt présfejből és a hozzá csatlakoztatott cserélhető tároló tartályból áll.

Bútorszállítás, profi költöztetés

Bútorszállítás, profi költöztetés

A költözés sok nyugtalanító komplikációval jár. Pakolás közben ügyelni kell a ház és a felszerelések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten problémát okoz a nagyméretű bútorok szállítása. Az ideális csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó alapvető kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata szakszerű rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó problémáktól.

container.hu - Eurobox Hungary Kft.

container.hu - Eurobox Hungary Kft.

A container.hu csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon online ajánlatkérés lehetséges amire gyorsan, rövid időn belül elkészítik a személyre szabott ajánlatokat, valamint a több típusú konténerek széles választéka között válogathatnak az oldalra látogatók. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető található.

ETC

ETC

Hulladék feldolgozás (hulladékkezelés, szelektív gyűjtés, szállítás, válogatás, tárolás, préselés, bálázás, aprítás) technológiáinak tervezését, szállítását, telepítését és karbantartását vállaljuk. Forgalmazott és telepített gépi berendezéseink, szállítási rendszereink közül néhány: Husmann hulladékprés, átrakó állomás, Paal bálázógép, bálázóprés, Geesink szemetesautó, Norba kukásautó, konténer, Lindner aprítógép, komposztáló berendezés, válogató, raktár konténer, Acts, Abroller.

Euro Truck Unió

Euro Truck Unió

A Hyva saját gyártású egykaros konténeremelő rendszerei híresek a tartósságról. A konténerszállító felépítmény Domex és Weldox acélból készülnek ami alacsony önsúlyt eredményez. A horgos konténeremelő felépítményeken szériafelszereltség a 4 konténergörgő, ami biztosítja a csendes konténerrakodást a lehető legkisebb kopás mellett. A fő kitolókar 'ertalon' műanyag csapágyazású ami megint csöndesebb és tartósabb mint a versenytársak által használt fémcsapágyazás. Az üzembiztosság alapja a teljesen pneumatikus vezérlés ami az elektro-pneumatikus vezérléssel ellentétben hosszabb élettartamú és alacsony a javítási költsége.

Pandur Fémipari Vállalkozás

Pandur Fémipari Vállalkozás

Görgős nyitott típusú konténer lehetővé teszi a nagy mennyiségben keletkező hulladék gyűjtését, és az újrahasznosítás helyére történő elszállítását. A tárolótartály szállítása multiliftes felépítménnyel rendelkező gépjárművekkel, emelőhorog segítségével történik.

Tuti menü