Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerszállítás - Vidék képes leírás - Konténer szállítás.tlap.hu
részletek »

Konténerszállítás - Vidék - Konténer szállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontenerszallitas.tlap.hu » Konténerszállítás - Vidék
Keresés
Találatok száma - 24 db
Avermann-Holvex

Avermann-Holvex

Korszerű, fiatal gépjárműparkunkkal Megrendelőink részére teljes körű, komplex hulladékszállítási és hulladékkezelési szolgáltatást kínálunk. Mind a hagyományos, mind a hulladéktömörítő technológiák teljes körű szolgáltatási tevékenységét elvégezzük legyen az a hulladék szállítása, ártalommentes elhelyezése, vagy újrahasznosítása. Vállalkozások számára kínáljuk fel veszélyes hulladék szállítási tevékenységünket. Jelentős gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező munkatársak adnak segítséget Megrendelőink igényének, lehetőségeinek teljes mértékben megfelelő komplex hulladékgazdálkodási rendszerek kialakításához, folyamatos működtetéséhez. Kiemelten törekszünk az erőteljes szelektív hulladékgyűjtés és az ez alapján keletkező hasznosítható hulladékok értékesítésének folyamatos és hosszú távú biztosítására. A felkínált hulladékkezelő rendszereink zárt, illetéktelenek gyűjtött hulladékhoz való hozzáférését kizáró technológiát biztosítanak Megrendelőink számára.

Baut - konténerszállítás

Baut - konténerszállítás

A Baut Kft. már kilenc éve nyújt megbízható, korrekt segítséget konténeres sitt, szemét illetve folyóáru (sóder, homok, murva, termőföld) szállításban. Ügyfeleink töretlen bizalmának köszönhetően dinamikusan fejlődő cégünk immár tereprendezésben, földmunkákban és házak bontásában is az Ön partnere lehet, korszerű teherautókkal és munkagépekkel. Gyors, pontos munkával, tapasztalt sofőrökkel és precíz elszámolással állunk rendelkezésére.

Bedő Tibor - konténerszállítás

Bedő Tibor - konténerszállítás

Cégemet 1991-ben alapítottam. Fő tevékenységem a konténerszállítás, amely magába foglalja a törmelékszállítást, szemétszállítást is. Nyitott és zárt konténerrel egyaránt rendelkezünk 3-12 m3-ig. Konténerek kézi és gépi rakodását is vállaljuk. A hulladékok elhelyezését kizárólag az engedélyezett lerakóba szállítjuk.

Biokom

Biokom

A Biokom Kft. a dél-dunántúli régió hulladékkezelési közszolgáltatójaként a legfontosabb értékeinek a környezet tiszteletét és megóvását, a minőség iránti elkötelezettséget vallja. Mindennapi tevékenységében, kutatásaiban, fejlesztéseiben célul tűzte ki a fenntartható fejlődés elveinek érvényesülését.

Bodó- konténerszállítás

Bodó- konténerszállítás

A hulladékszállítás 5 tonnás Daewoo Avia konténer szállító gépjárművel történik, mely hulladékot szállítása közben hálóval takarunk le az esetleges fa, fém, papír vagy törmelékdarabok lehullásának elkerülése céljából. Konténereink 4 m3-esek, melyeket a megbeszéltek alapján teszünk ki, szedünk be vagy cserélünk. A hulladékkezelés, szelektálás az Asa Magyarország Kft-nél történik.

Cseh és Társa

Cseh és Társa

Cégünk a megalakulás óta dinamikus fejlődést mutat mind kapacitásunkat, mind termelő- eszközeinket tekintve. Dolgozói létszámunk közel 100 fő, és műszaki-technikai felszereltségünk jó állapotú, karbantartott, nagyrészt új beszerzésű gépekből áll.

Dc Dunakom

Dc Dunakom

Alapításunk óta fontosnak tartottuk, hogy a város környezetét olyanná tegyük, hogy valamennyi itt élő jól érezze magát, érezze, hogy az épített és a természeti környezet megóvása a célunk. Munkatársaimmal közösen azért dolgozunk, hogy a 2000. évben megfogalmazott elképzeléseink folyamatosan megvalósuljanak. Erre adnak jó alapot az elért városi eredmények, többek között a Virágos Magyarországért versenyen elért első helyezés, és az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén (Entente Florale Europe) kapott ezüst diploma is.

Farkas-transz

Farkas-transz

A Farkas-transz Szállítási Kft., 1996-ban alakult, 100% magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő, speciális feladatra, veszélyes hulladékok belföldi és nemzetközi szállítására szakosodott vállalkozás. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A szilárd és folyékony veszélyes hulladék gyűjtést, szállítást, a Környezetvédelmi Felügyelőség érvényes engedélyével végezzük. Fő célkitűzésünk ezen speciális szakterületen, hogy a hazai és a nemzetközi piacokon is egyaránt a legmagasabb szintű elvárásoknak eleget tegyünk.

Hajdúsági Hulladékgazdálkodás

Hajdúsági Hulladékgazdálkodás

Magyarországon elindult Ispa-finanszírozású hulladékgazdálkodási projektek közül a Hajdú-Bihar megyei az, amelyik legelőször megvalósult. A megye északi részét lefedő rendszer tizennégy település hulladékkezelési problémáját hivatott kezelni. A Hajdúböszörmény város határában felépült Hajdúsági Regionális Hulladéklerakó és Kezelő Telep, valamint a rendszerrel együtt érkező öt hulladékgyűjtő jármű a 14 település által alkotott önkormányzati társulás tulajdonába került. A társuláshoz csatlakozott települések által érintett terület mintegy 120000 lakost, kb. 42000 háztartást fed le.

Hirdetés
Hang Konténer

Hang Konténer

Vállalkozásom Pécsen 1990-ben indult egy darab Ifa tehergépkocsival és négy darab konténerrel. Azóta több gépkocsival, pótkocsival és több, mint 50 konténerrel, saját telephellyel is rendelkezünk. Mindezt a közel száz, rendszeresen velünk fuvaroztató vállalkozóinknak és partnereinknek köszönhetjük. Vállalkozásomban mindig a rugalmasságot, korrekt árakat és fuvarokkal való tisztességes elszámolást tartom szem előtt. A gyorsabb és átláthatóbb fuvarszervezés érdekében a megrendelők hívásai közvetlen hozzám érkeznek, így minden megrendeléssel kapcsolatosan hozzáértően, rugalmasan és gyorsan tudunk megrendelőink részére rendelkezésre állni. A hulladékszállítást az előírásoknak megfelelően végezzük, rendelkezünk az ehhez szükséges hulladékkezelési engedélyekkel. Környezetünk védelmének érdekében a hulladékok külön válogatását javasoljuk megrendelőink részére, mivel így a környezet terhelése is jelentős mértékben csökkenthető, és az ezzel járó kiadásaikat is mérsékelhetjük. Ezért Megrendelőinknek ajánljuk, illetve a lehetőségekhez képest elvárjuk, hogy az elszállítandó hulladékaikat ne keverjék. A hulladékokat csak az engedéllyel rendelkező hulladék lerakókban helyezzük el.

Hepitrans - konténerszállítás

Hepitrans - konténerszállítás

Konténer rendelést vagy tereprendezés igényt adhat fel egy egyszerű űrlap kitöltésével a rendelés menü alatt. Árajánlat kérését megadhatja a kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével is. Vállalkozóknak és állandó partnereinknek nagyobb mennyiség rendelése esetén további kedvezményeket adunk. Természetesen a lent megjelölt körzeteken kívül is szállítunk konténert. Ha kérdése van hívja ügyfélszolgálatunkat.

Jäger - konténerszállítás

Jäger - konténerszállítás

Cégünk jelentős, 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építési és bontási, valamint közterületeken és a lakosságnál eseti jelleggel keletkező lom hulladékok konténerrel történő szállításának területén. Szolgáltatásunkkal rendelkezésére állunk Budapest és Pest-megye területén mind lakossági, mind építőipari partnereink részére. Gépjárműveink igény szerint a főváros legtöbb kerületébe rendelkeznek behajtási engedéllyel. Gépparkunk nagyobb volumenű munkák elvégzésére is alkalmas. Jelenleg 10 db konténerszállító gépjárművel és 3 db 1-2 konténert szállító pótkocsival, valamint 300 db különböző méretű konténerrel rendelkezünk. A konténerszállító szerelvényeinkkel egyszerre több konténer egy idejű szállítását is tudjuk vállalni. Megrendelőink igényeit 24 órás ügyfélszolgálatunk igyekszik maximálisan kielégíteni.

Koka Konténer

Koka Konténer

Vállaljuk építési, bontási törmelék, föld, földalapú hulladékok, kerti zöld hulladékok, tiszta fanyesedék szállítását az alábbi konténerekkel lakosság és szerződéses partnerek részére egyaránt. A Koka Kft. 1991 óta végez hulladékbegyűjtői tevékenységet. A vállalkozás először 3 Ifa konténeres autóval és 12 darab konténerrel indult, míg mára kiegészült 2 Mercedes 1824-es konténerszállítóval, a konténerek száma pedig 90 darabra bővült. Kezdetben 3 különböző méretű konténerből állt készletünk: 3, 4, 5 m3-es, de ma már mennyiségi törmelékszállításokhoz 7,5 m3-est is választhatnak ügyfeleink, míg szemétszállításhoz kizárólag szerződéses partnereink 4,3 m3-es zárt konténert igényelhetnek.

Konténer rendelés

Konténer rendelés

Konténer szállítás, konténeres sittszállítás: Konténeres sittszállítás, építési és bontási törmelék, szemét szállítását vállaljuk Budapesten. Gyors konténer szállítás: Konténer rendelését maximum fél napon belül teljesítjük.

Konténer szállítás

Konténer szállítás

Konténer szállítást vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében. Három konténer szállító gépjárművel, és több mint száz konténerrel dolgozunk. Konténereink 3, 4, 5 és 8 m3-esek. A 4 és 8 m3-es konténereink hátulja lenyitható. Nagyobb és állandó megrendelés esetén jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

Konténer-Földmunka

Konténer-Földmunka

Vállalkozásunk 2000-ben alakult. Tevékenységünket konténeres sitt és szemétszállítással kezdtük, ám megrendelőink köre folyamatosan bővült, és az ő igényeiknek eleget téve gépi földmunkával, és épületbontással bővítettük tevékenységünket. Mára konténereink száma meghaladja a 100 db-ot. Konténereinket folyamatosan megújuló, konténeres gépjárműveinkkel szállítjuk ki megrendelési címre, melyet vevőinkkel telefonon egyeztetünk. Az épületbontás és a gépi földmunka különböző illetve nagyobb odafigyelést igénylő, kényesebb formáit Bobcat univerzális kotró-rakodó gépekkel végezzük. A problémás területeken elvégzett munkaszolgáltatás minőségét megrendelőink elégedettsége és hozzánk való hűsége igazolja.

Konténeres sitt, sóder, hulladékszállítás

Konténeres sitt, sóder, hulladékszállítás

Betéti Társaságunkat 1994-ben alapítottuk Tevékenységünk évek folyamán változott, illetve folyamatosan bővült. 2000 Január eleje óta fő tevékenységünk a Hatósági eredetiségvizsgálat, melyet a Trans Holding Group Kft. alvállalkozójaként,a Belügyminisztérium közreműködőjeként végzünk. 2004-ben indítottuk el internetes kereskedelmi,szolgáltató portált. Ezzel párhuzamosan készült egy másik internetes cégadatbázis, mely hamarosan kiegészül egy a helyi vállalkozások bemutatására szakosodott oldallal.

Tuti menü